Om mej

Min bakgrund
Jag bor på en gård, Norra Stene, vid sjön Sillen i Vårdinge socken mellan Gnesta och Vagnhärad. Här driver min man, Staffan, ekologiskt jordbruk med får, raps och spannmål. Här har jag också mitt andra företag, Norra Stene Skafferi, där jag jobbar med kost, hälsa och livsstil. 

Mitt trädgårdsintresse började nog när jag var sisådär 5-6 år och jag fick hjälpa min mormor med trädgårdslandet i Jämtland. Hon odlade en massa olika grönsaker och blommor. Plocksallat, olika tomatsorter, vitlök mm mm Sedan dess har jag alltid odlat grönsaker och blommor i större och mindre skala.
Sedan 1974 har jag arbetat till och från med anläggning och i trädgårdsbutik. Mellan 1976 och 1981 jobbade jag under jul-säsongen på NK blommor och planterade julgrupper.
Sedan 1975 arbetar jag också då och då med film och TV . 1981 gick jag min grundutbildning i trädgård på Säbyholmskolan i Upplands-Bro.
1992 gick jag en ekologiutbildning på Biskops-Arnös folkhögskola. Min trädgårdsmästarexamen, med inriktning mot miljö, hälsa och ledarskap tog jag 2005, Öknaskolan, Tystberga.
Numera blandar jag trädgårdsdesign med kostrådgivning. Två områden som passar bra att gå hand i hand.

Carina